Fatal Error

Discuss about generic usage of MediaCoder.

Moderator: HuggiL

Shadwell
Amateur
Amateur
Posts: 11
Joined: Mon Jul 10, 2006 11:36 pm

Post by Shadwell » Sun Jul 23, 2006 12:03 am

Sounds to me like you should uninstall MediaCoder and make sure to delete the folder it was installed in. having done that, install a fresh full download, scrap the old builds and go for the latest full 20 mb one.

guesser
Beginner
Beginner
Posts: 8
Joined: Thu Jul 20, 2006 7:07 am

Post by guesser » Sun Jul 23, 2006 4:53 am

a clean install makes no difference unfortunately

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4131
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Post by stanley » Sun Jul 23, 2006 12:30 pm

So I believe this is a rare issue.
This shown text indicates that the preference data (content of mccore.xml) cannot be successfully loaded (by libxml2.dll). Could you help to try it on another system?

guesser
Beginner
Beginner
Posts: 8
Joined: Thu Jul 20, 2006 7:07 am

Post by guesser » Mon Jul 24, 2006 3:36 am

It runs fine on my mums laptop, which is XP
Unfortunately I don't have access to another ME machine to try

Ker
Beginner
Beginner
Posts: 4
Joined: Wed Jul 26, 2006 7:52 am

Post by Ker » Wed Jul 26, 2006 7:58 am

On a windows 2000 Service Pack 4, a fresh installation of 0.5.0.r1, produces a message box from windows, on starting the program.
Title: Prgram error.
Text: mediacoder.exe has generated errors and will be closed by Windows. An error log will be created. (more or less; I am translating).

Thanks for any hint.

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4131
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Post by stanley » Wed Jul 26, 2006 12:04 pm

Does your CPU support SSE?

Ker
Beginner
Beginner
Posts: 4
Joined: Wed Jul 26, 2006 7:52 am

Post by Ker » Thu Jul 27, 2006 4:03 am

I guess does not support SSE. It's a Pentium II; I think that started in Pentium III.

computerdan000
Beginner
Beginner
Posts: 5
Joined: Fri Jul 28, 2006 11:33 am
Contact:

Fatal Error Issues as well

Post by computerdan000 » Fri Jul 28, 2006 11:39 am

I have the same problem. My machine is:
  • Pentium 4 w/ HT 3.4 GHz
  • 2GB RAM
  • Windows XP Media Center Edition 2005
It Says "Fatal Error" when I launch the app.

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4131
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Post by stanley » Fri Jul 28, 2006 1:30 pm

Please try updating with the latest update.

computerdan000
Beginner
Beginner
Posts: 5
Joined: Fri Jul 28, 2006 11:33 am
Contact:

Post by computerdan000 » Fri Jul 28, 2006 11:17 pm

Now it's saying "The internal HTTP Daemon cannot be started" What does it use HTTP for :?

Post Reply