how to pass-through videos?

Discuss about generic usage of MediaCoder.

Moderator: HuggiL

manydoubts
Beginner
Beginner
Posts: 1
Joined: Thu Mar 20, 2014 10:19 am

how to pass-through videos?

Postby manydoubts » Thu Mar 20, 2014 10:31 am

Hello!
I have been trying to just copy video and audio from an mkv file and keep everything with the same quality and same audio archive and/or quality, but when I use the copy video and copy audio options I always get an error, it seems to be Error (6), how can I just change the format to mp4 without changing the original video/audio?
Anyone has tried to do that?
Like when you passtrough a video on dvdfab from a BD, it gives you the option to passtrough to mp4, etc. Same video/quality/audio but different extension.

Hope this simple info helps!!!
THANKS!!
meRobs
Expert
Expert
Posts: 3116
Joined: Tue Jun 23, 2009 2:45 pm
Location: Sydney, Australia

Re: how to pass-through videos?

Postby meRobs » Thu Mar 27, 2014 11:00 am

Error 6 relates to not having access to your source file (see: http://blog.mediacoderhq.com/docs/error-codes/).

As for Copy Video, this feature has been failing lately.
It is tested as part of the Test Report, listed under Tips & Guides (see: viewtopic.php?f=17&t=8061)
Have you checked out the Tips & Guides for MediaCoder? Try: http://forum.mediacoderhq.com/viewtopic.php?f=17&t=8061
Also, get older builds at: http://www.videohelp.com/tools/MediaCoder/old-versions#download

Return to “Generic Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 8 guests