Found a bug - space reported from video bitrate even when disabled

Bug report and feature request
juz10mac
Beginner
Beginner
Posts: 1
Joined: Sat May 19, 2018 5:00 am

Found a bug - space reported from video bitrate even when disabled

Postby juz10mac » Sat May 19, 2018 5:05 am

I was working on transcoding the audio track from a collection of video files. I enabled audio and disabled video (since I didn't need the video track). I got an error saying "Insufficient Free Space" in the "working folder". My output drive had several gigabytes free and it was plenty for the MP3s I was making, so I was puzzled by the error. I realized it was looking at the video bitrate to determine how much space will be needed for the transcode, even though the video track was disabled. I set it to something much lower and then it worked fine for me.
stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4097
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Found a bug - space reported from video bitrate even when disabled

Postby stanley » Sat May 19, 2018 5:24 pm

This sometimes caused by wrong reading of length. Which version are you using?
When things work together, things work.

Return to “Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests