Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Discussing about advanced video encoding techniques including GPU encoding, distributive encoding and segmental encoding. Topics are not limited to MediaCoder.
sharkbite
Amateur
Amateur
Posts: 37
Joined: Fri Feb 25, 2011 1:39 pm

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby sharkbite » Tue May 28, 2013 6:19 pm

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4079
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby stanley » Tue May 28, 2013 6:47 pm

When things work together, things work.
stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4079
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby stanley » Tue May 28, 2013 6:47 pm

When things work together, things work.
sharkbite
Amateur
Amateur
Posts: 37
Joined: Fri Feb 25, 2011 1:39 pm

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby sharkbite » Wed May 29, 2013 8:49 am

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4079
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby stanley » Wed May 29, 2013 2:15 pm

When things work together, things work.
sharkbite
Amateur
Amateur
Posts: 37
Joined: Fri Feb 25, 2011 1:39 pm

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby sharkbite » Fri May 31, 2013 8:43 am

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4079
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby stanley » Sun Jun 02, 2013 1:35 am

When things work together, things work.
sharkbite
Amateur
Amateur
Posts: 37
Joined: Fri Feb 25, 2011 1:39 pm

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby sharkbite » Sun Jun 02, 2013 11:45 am

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4079
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby stanley » Sun Jun 02, 2013 1:32 pm

Oh I didn't test FFmpeg with CUDA. I've just removed my GTX480 from the box as it was too hot.
When things work together, things work.
niky202
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Tue Jun 11, 2013 6:17 pm

Re: Feedbacks needed for Segmental Video Encoding

Postby niky202 » Tue Jun 11, 2013 6:27 pm

Hi, all when I encode to avi xvid with SVE in some scenes the video show up results like this:
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))

how must I fix that problem?

Return to “GPU/Distributive/Segmental Encoding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest