Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Discussing about advanced video encoding techniques including GPU encoding, distributive encoding and segmental encoding. Topics are not limited to MediaCoder.
Post Reply
NiggaPhil
Beginner
Beginner
Posts: 8
Joined: Mon Mar 26, 2012 7:29 pm

Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Post by NiggaPhil » Wed Aug 22, 2012 10:39 am

I first uninstalled my old 5233 premium version, then installed the 5275 premium.
No way to find the CUDA check box !

I uninstalled, then tried the free 5275 version. CUDA is back !

I tried install 5275 premium OVER the free version... No more CUDA !

I tried to uncheck the auto box and select CUDA from the list... No way to get CUDA parameters on the right panel. I can't check any box (Dynamic GOP, CABAC, etc...) and can't select any profile...

When I click on advanced, the list of video encoders is empty...

Where the hell is CUDA ??!!

NiggaPhil
Beginner
Beginner
Posts: 8
Joined: Mon Mar 26, 2012 7:29 pm

Re: Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Post by NiggaPhil » Sat Sep 08, 2012 4:36 am

?

flagpole
Modest
Modest
Posts: 257
Joined: Tue Jan 26, 2010 10:12 pm
Contact:

Re: Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Post by flagpole » Sun Sep 09, 2012 1:29 am

it just looks borked to me. i'd re-install it.
my quant puzzles http://puzzles.nigelcoldwell.co.uk go look :)

meRobs
Expert
Expert
Posts: 3116
Joined: Tue Jun 23, 2009 2:45 pm
Location: Sydney, Australia

Re: Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Post by meRobs » Sun Sep 09, 2012 9:54 am

Since you had already re-installed 5275 over the standard version, you semm to have only 3 choices:
(1) completely uninstall it first and then install again (probably not work)
(2) use an earlier version of the Premium. afterall, 5275 seems to have more than its share of bugs.
(3) wait for the next version
Have you checked out the Tips & Guides for MediaCoder? Try: http://forum.mediacoderhq.com/viewtopic.php?f=17&t=8061
Also, get older builds at: http://www.videohelp.com/tools/MediaCoder/old-versions#download

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4130
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Post by stanley » Fri Sep 14, 2012 8:23 am

The reason is you have purchased the non-GPU version of Premium.
When things work together, things work.

NiggaPhil
Beginner
Beginner
Posts: 8
Joined: Mon Mar 26, 2012 7:29 pm

Re: Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Post by NiggaPhil » Fri Sep 21, 2012 3:29 am

stanley wrote:The reason is you have purchased the non-GPU version of Premium.
I used to encode with GPU-enabled. This is the first version that doesn't allow it.

When I bought mediacoder premium, there were no GPU-disabled version, if I remember. I will check... But I'm almost sure that I had the GPU-enable.

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4130
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Post by stanley » Thu Sep 27, 2012 7:30 pm

Please contact with support@mediacoderhq.com for a solution.
When things work together, things work.

richcsst
Beginner
Beginner
Posts: 5
Joined: Mon Jan 31, 2011 2:41 pm

Re: Build 5275 premium: Where the hell is CUDA ??!!

Post by richcsst » Sun Jun 30, 2013 12:04 am

Congratulations, you got bent.

The only indication that there is a separate version with a GPU encoder is a pull down menu, and it is not mentioned as an option in the product "features" nor "license" on the web page ( http://www.mediacoderhq.com/premium/?sc ... 79&ver=0.8 ). Glad to know I just shucked out $85 for software more crippled than the free version. Man what a deceptive web page.

Post Reply