Trying to go premium

Discuss about generic usage of MediaCoder.

Moderator: HuggiL

scarbrtj
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Wed Mar 28, 2018 4:55 am

Trying to go premium

Postby scarbrtj » Wed Mar 28, 2018 4:58 am

Hi I have paid for Premium plus. But when I hit the button "Go Premium" in software or "Go Pro" nothing happens. I can not enter my license anywhere. Help would be appreciated.
stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4097
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Trying to go premium

Postby stanley » Thu Mar 29, 2018 10:31 pm

You should have obtained your serial number and dedicated download link for premium version. If not, please contact with support (at) mediacoderhq.com.
When things work together, things work.
scarbrtj
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Wed Mar 28, 2018 4:55 am

Re: Trying to go premium

Postby scarbrtj » Sun Apr 08, 2018 4:37 pm

thanks, I realized I had the email later. Got it working.

Return to “Generic Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests