File successfully transcoded, not output file

Discuss about generic usage of MediaCoder.

Moderator: HuggiL

kigor
Beginner
Beginner
Posts: 3
Joined: Thu Aug 13, 2015 3:47 am

File successfully transcoded, not output file

Postby kigor » Sun Dec 17, 2017 8:45 pm

Hello,
today I update Mediacoder to last version from MediaCoder2011-x64-R11-5233
Import presets ideal for my TV.
But now after made conversion I receive job completed. File successfully transcoded, but no file was generated. Nothing in output folder. I try also to change output folder, nothing change. I also made search to all pc but nowhere new file was generated.
What can I do?
fredbe9300
Amateur
Amateur
Posts: 68
Joined: Fri Dec 21, 2012 6:56 am

Re: File successfully transcoded, not output file

Postby fredbe9300 » Sun Dec 24, 2017 8:16 am

perhaps try the "previous" version that's also on the download page?
I'm still using <MediaCoder-x64-0.8.49.5890.exe> myself (I tend to update only when the new changes are relevant to me)

during recoding, on my system, the individual tracks (video, audio) are created in the %TEMP% folder.
Alex3676
Amateur
Amateur
Posts: 15
Joined: Mon Dec 25, 2017 4:54 pm

Re: File successfully transcoded, not output file

Postby Alex3676 » Sat Jan 06, 2018 6:29 am

What task mode are you using? Leave it in "Normal". Depending on the input file , use ffmpeg source. Also use a container that matches the decoder. In container activate the Remux and use a compatible multiplex.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests