Mediacoder shuts down my computer

Discuss about generic usage of MediaCoder.

Moderator: HuggiL

Post Reply
Swat48103
Beginner
Beginner
Posts: 3
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:55 am

Mediacoder shuts down my computer

Post by Swat48103 » Fri Nov 25, 2011 4:14 am

So I'm using iPod/iPhone edition on windows 7 (mediacoder x64 version 0.8.1 build 5200). I've converted 3 or 4 movies into the 720 format without many issues however for some reason when I try converting The A-Team it gets an undetermined length through the process and then my computer shuts down every time.I tried converting another movie after the crashes and it still converts other movies... I've watched the file so I know it's a working file.... Any information required to trouble shoot this just ask . Thx

stanley
Site Admin
Site Admin
Posts: 4107
Joined: Mon May 15, 2006 7:43 pm
Location: Sydney

Re: Mediacoder shuts down my computer

Post by stanley » Fri Nov 25, 2011 4:05 pm

Your system is possibly overheat.
When things work together, things work.

Swat48103
Beginner
Beginner
Posts: 3
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:55 am

Re: Mediacoder shuts down my computer

Post by Swat48103 » Fri Nov 25, 2011 4:30 pm

well i dont think its my system overheating as i stated ive been able to convert other movies using the 720p setting. one file that i couldnt get to convert into 720p i got to convert using the iphone/ipod touch 480x320 setting however i tried this setting with another file and it didnt work it shut me down . id like to solve this though and get these files converted to 720p

Swat48103
Beginner
Beginner
Posts: 3
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:55 am

Re: Mediacoder shuts down my computer

Post by Swat48103 » Mon Nov 28, 2011 2:26 am

Bump As I stated I doubt the computer is overheating as I have converted other movies with the same settings without an issue

sergio75
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Tue Nov 29, 2011 7:45 am

Re: Mediacoder shuts down my computer

Post by sergio75 » Tue Nov 29, 2011 7:52 am

Stanley checks the Authentication Service CLI platform we have the entire platform down

Post Reply