MediaCoder: "No Disk" Error Message

Share with other users your experience in using MediaCoder.
B!ink
Expert
Expert
Posts: 1275
Joined: Sun Nov 26, 2006 9:08 am

MediaCoder: "No Disk" Error Message

Postby B!ink » Tue Dec 18, 2007 8:06 pm

Last edited by B!ink on Wed Dec 19, 2007 7:23 am, edited 11 times in total.
B!ink
Expert
Expert
Posts: 1275
Joined: Sun Nov 26, 2006 9:08 am

Postby B!ink » Tue Dec 18, 2007 8:27 pm

Let me know if this is working.
mixer
Expert
Expert
Posts: 3004
Joined: Tue Jul 11, 2006 4:20 pm
Location: Portland, Oregon USA

Postby mixer » Thu Dec 20, 2007 8:25 am

B!ink
Expert
Expert
Posts: 1275
Joined: Sun Nov 26, 2006 9:08 am

Postby B!ink » Fri Dec 21, 2007 8:00 am

richx7
Beginner
Beginner
Posts: 1
Joined: Wed Oct 08, 2008 8:28 pm

Postby richx7 » Wed Oct 08, 2008 8:33 pm

I found that the Memory cards were the problem. Go to Control Panel / System hardware and disable one at a time until the error goes away.
barbiel
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Fri Jan 16, 2009 1:58 pm

Postby barbiel » Fri Jan 16, 2009 2:09 pm

another one of my feed backs

im using vista sp1
i cant find my cd drive after going to compmgmt.msc

for developer purposes.
jack9091
Beginner
Beginner
Posts: 1
Joined: Tue Nov 27, 2012 10:31 pm

Re: MediaCoder: "No Disk" Error Message

Postby jack9091 » Tue Nov 27, 2012 10:36 pm

This is unbelievable information about disk error ... thanks a lot .... i did not know before this ..... nice ..... i will try ..... keep it up dude thanks a lot
Jack
BlueLotus
Beginner
Beginner
Posts: 3
Joined: Sat Nov 23, 2013 5:07 pm

Re: MediaCoder: "No Disk" Error Message

Postby BlueLotus » Sat Nov 23, 2013 5:09 pm

I got this No disk error many times, most times I used to get the help of the local technician here. Thanks for an effective solution shared, as I can save the money to technician now. When I get this error again, I will try the steps and write you back on how it works.

Please make use of this site cryotherapy benefits for health issues
Last edited by BlueLotus on Thu Jun 30, 2016 9:59 pm, edited 1 time in total.
rdokoye
Beginner
Beginner
Posts: 1
Joined: Mon Oct 27, 2014 10:35 pm

Re: MediaCoder: "No Disk" Error Message

Postby rdokoye » Sat Mar 14, 2015 1:40 am

A different approach from what I've always used to rectify this problem. With that said, error messages have their purposes.

Return to “Tips & Tricks”

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 3 guests