Search found 475 matches

by kawamoto76
Thu Jul 26, 2012 6:30 pm
Forum: Development
Topic: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input
Replies: 5
Views: 3395

Re: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input

At least, there are two releases of build 5266. I found this issue had been fixed in newer releases. OLD RELEASE: MediaCoder-0.8.13.5266.exe 2012/07/23 19:51 MD5=8c23f7f5a189e9598f8cc73d039fc5c6 MediaCoder-x64-0.8.13.5266.exe 2012/07/23 20:02 MD5=3a150e3cfbae57aeb8889443e8728769 NEW RELEASE: MediaCo...
by kawamoto76
Thu Jul 26, 2012 5:57 pm
Forum: Development
Topic: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input
Replies: 5
Views: 3395

Re: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input

I downloaded again build 5266 today.
The newly downloaded MediaCoder-x64-0.8.13.5266.exe is dated 2012/07/24 11:28, MD5=6ea8771b09c6bbb9df733bfea491094c.

I will try again with this new revision.
by kawamoto76
Thu Jul 26, 2012 5:26 pm
Forum: Development
Topic: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input
Replies: 5
Views: 3395

Re: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input

target bitrate = ABR 4000-8000 kbps (differ as to movies) Note, resolution of input file & output= 1920x1080. target= 23.976fps, I420(default), DAR=16:9 Even if build 5266 can process SD(720x480) input, it may not be able to prosecc HD(1920x1080). Stanley! Did you test with 64bit version ? And, did ...
by kawamoto76
Thu Jul 26, 2012 4:03 pm
Forum: Development
Topic: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input
Replies: 5
Views: 3395

Re: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input

My setting for x264:

profile: High 4.1
preset: Custom
Tune: Film
motion estimation: Hexagonal 16
ref. frames: 1
sub pixel ME: 6
GOP: 25-250
B-frames: 3 Optimal
by kawamoto76
Tue Jul 24, 2012 9:25 pm
Forum: Development
Topic: Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input
Replies: 5
Views: 3395

Build 5266(64bit): Error 14 for TS(mpeg2-aac) input

I have been transcoding broadcast-captured HD TS(1920x1080,24Mbps,mpeg2-aac,1-3hours) into .m2ts(H.264-ac3) with Mediacoder. With Build 5266, transcoding does not start by error 14. Error code 14 is reported under "video encoder"=auto or x264,"audio encoder"=ffmpeg, and under verious combinations of...
by kawamoto76
Fri Jul 13, 2012 8:52 pm
Forum: Development
Topic: Build 5260(64bit): A/V out of sync for TS(with RFF/TFF)
Replies: 4
Views: 3217

Re: Build 5260(64bit): A/V out of sync for TS(with RFF/TFF)

>>When you update to 5262, did you use updater or full installer?

Full installer, I used.
by kawamoto76
Thu Jul 12, 2012 9:08 pm
Forum: Development
Topic: Build 5260(64bit): A/V out of sync for TS(with RFF/TFF)
Replies: 4
Views: 3217

Build 5262(64bit): A/V out of sync for TS(with RFF/TFF)

Even the latest build5262, the status are not changed yet.
Video speed down of 1% (compared with audio) is a fatal out of sync.
by kawamoto76
Mon Jun 25, 2012 3:09 am
Forum: Generic Discussions
Topic: MC build 5260(64bit) became faster, but.....
Replies: 0
Views: 1705

MC build 5260(64bit) became faster, but.....

I have been transcoding TS(mpeg2-aac,1920x1080,1.5H-3H) into .m2ts(H.264-ac3) with mediacoder(64bit) on 8 core(dual-Xeon) system and on winVista64. Conversion speed was about 0.6x using build 5248 or before version. MC does not seem to use overall CPU's power. Then I had to use dual processing of tw...
by kawamoto76
Mon Jun 25, 2012 12:23 am
Forum: Development
Topic: Build 5260(64bit): A/V out of sync for TS(with RFF/TFF)
Replies: 4
Views: 3217

Build 5260(64bit): A/V out of sync for TS(with RFF/TFF)

A/V speed diference have been found at build 5260(64bit) when TS(mpeg2-aac,23.976fps-prog with RFF/TFF) is converted into .m2ts(H.264-ac3,23.976fps-prog). The picture is expanded into about 101% duration from original one(picture speed is slowered than audio, that is about 1%=10,000ppm). Here, RFF/T...
by kawamoto76
Wed May 23, 2012 8:58 am
Forum: Development
Topic: Build R11-5230(64bit): cannot complete paralelly (2jobs)
Replies: 3
Views: 2839

Re: Build R11-5230(64bit): cannot complete paralelly (2jobs)

Sorry!
Tough I suceeded 2job parallely once, I found that this bug is still continuing at at build 0.8.12.5245.