Search found 19 matches

by lahercoll
Tue May 20, 2014 7:49 pm
Forum: Generic Discussions
Topic: 0.8.30.5620 x265 encoder x86 machine issue ?
Replies: 7
Views: 5853

Re: 0.8.30.5620 x265 encoder x86 machine issue ?

Also note that people who respond to this Forum, such as HuggiL, the Moderator, and meRobs, are just users like yourselves and not part of a development team. There is one developer: Stanley. I understand, but how can I contact Stanley directly ? He should check the users posts here in the forum......
by lahercoll
Mon May 19, 2014 4:53 pm
Forum: Development
Topic: BUG of MC5620
Replies: 1
Views: 2628

BUG of MC5620

x265 encoder in MC5620 32-bit is the 64-bit version - Same problem was with MC5600: viewtopic.php?f=2&t=13042

Please check it. Thanks
by lahercoll
Fri May 16, 2014 9:03 pm
Forum: Generic Discussions
Topic: 0.8.30.5620 x265 encoder x86 machine issue ?
Replies: 7
Views: 5853

Re: 0.8.30.5620 x265 encoder x86 machine issue ?

Running a 32-bit program on a 64-bit OS should be the same as running the 32-bit program on a 32-bit OS? The reason you can't run 64-bit applications on 32-bit OS is because the program is designed around the x86_64 instruction set which is an extension of the normal x86 instruction set (which is w...
by lahercoll
Thu May 15, 2014 11:40 pm
Forum: Generic Discussions
Topic: 0.8.30.5620 x265 encoder x86 machine issue ?
Replies: 7
Views: 5853

Re: 0.8.30.5620 x265 encoder x86 machine issue ?

I just tried the 32-bit version of MediaCoder 0.8.30.5620 and it works fine with x265. I'm using a 64-bit OS but that shouldn't make a difference. It may have been corrected already so you might want to try redownloading the installer (I used the full version). Yes , it could make a difference. It'...
by lahercoll
Mon May 12, 2014 10:27 am
Forum: Generic Discussions
Topic: 0.8.30.5620 x265 encoder x86 machine issue ?
Replies: 7
Views: 5853

0.8.30.5620 x265 encoder x86 machine issue ?

I just switched to MC 0.8.30.5620 and x265 encoder don't work - Everything was fine with 0.8.29.5608 so I reinstalled it...I'm running a win7 x86 machine , so I guess there is a problem with new MC version on x86 machine; is it correct ? Is MC installer going to be updated/fixed ? Anyone else with s...
by lahercoll
Sun May 11, 2014 10:05 pm
Forum: Generic Discussions
Topic: Beta testing for MediaCoder H.265 encoding
Replies: 37
Views: 61629

Re: Beta testing for MediaCoder H.265 encoding

Well, I just switched to MediaCoder 0.8.30.5620 and x265 encoder doesn't work !
Everything was fine with version 0.8.29.5608 , even x265 encode...Just a question: are there some problems in 0.8.30.5620 x265 encoder on x86 machine ?

thanks
by lahercoll
Sat Apr 19, 2014 5:12 pm
Forum: Generic Discussions
Topic: MediaCoder "a trimmed down version" comment
Replies: 4
Views: 8547

Re: MediaCoder "a trimmed down version" comment

An EXCELLENT H264 encoder is meGUI, probably SIMPLY THE BEST
by lahercoll
Sat Mar 22, 2014 12:59 pm
Forum: Generic Discussions
Topic: Beta testing for MediaCoder H.265 encoding
Replies: 37
Views: 61629

Re: Beta testing for MediaCoder H.265 encoding

There is currently a bug with the 32-bit v5600 for H265 encoding. Another user reported that it's using the 64-bit x265 encoder here: http://forum.mediacoderhq.com/viewtopic.php?f=2&t=13042 . Stanley said he will revert it so wait a bit and he'll upload the corrected version. Oh ! please let us kno...
by lahercoll
Sun Mar 16, 2014 4:56 am
Forum: Generic Discussions
Topic: Beta testing for MediaCoder H.265 encoding
Replies: 37
Views: 61629

Re: Beta testing for MediaCoder H.265 encoding

x86 version--

I'll try to reinstall, but I think problem could be I had already installed an x265 engine (and HEVC plugin) from a different software...perhaps I should uninstall that before running MediaCoder..but anyway h265 encoder is still experimental in MediaCoder, presets are still same as H264
by lahercoll
Fri Mar 14, 2014 11:38 am
Forum: Generic Discussions
Topic: Beta testing for MediaCoder H.265 encoding
Replies: 37
Views: 61629

Re: Beta testing for MediaCoder H.265 encoding

It's not working, I always get error message. I'm quite sure problem is H265 encoder, if I use h264 everything works fine. One strange thing is when I tried to convert an H265 video (encoded with a different software) in H264 all has been fine: that means the H265 engine is installed correctly (othe...